Om

Den der følelse af at være overvældet af opgaver, at skulle leve op til andres forventninger og at have en krop som larmer på den ene eller den anden måde, den kender jeg alt for godt. Helt fra jeg var barn har jeg skulle leve op til nogle forventninger især hos mine forældre, som faktisk var alt for store. Men jeg gjorde det og udviklede mit til en rigtig pleaser. På sigt betød det 2 store stress-nedbrud. Det første nedbrud som 19-årig og det næste som 23-årig.

Min redning blev en anbefaling om at læse til psykomotorisk terapeut. En uddannelse, som dengang var rigtig mesterlære og hvor jeg selv var igennem behandling, øvelser og samtaler. Hvor jeg var nødt til at arbejde med mig selv igennem 3 år og lære at lytte til kroppen. Lære at sætte det sammen med hvad der foregik mentalt hos mig og i mit liv omkring mig. En udvikling jeg i dag ikke ville være foruden og som jeg elsker at hjælpe andre til at opnå med egen krop, psyke og livssituation.

Igennem de sidste 11 ½ år (sideløbende med min klinik) har jeg bl.a. uddannet mig til Stress-coach, Rideterapeut, Mindfulness-instruktør, smerteterapeut samt Psykomotorisk stress- og traumeterapeut. Alt sammen for at kan hjælpe mine kunder endnu bedre med de problematikker som de kommer med.

Helt personligt om mig: Jeg hedder Dorte Hartvig Jensen og jeg er 44 år. Jeg åbnede min psykomotoriske klinik 1. september 2008 og har været selvstændig lige siden.

Jeg er gift med min mand på 26. år og vi har 3 børn på henholdsvis 23, 19 og 17 år. Vi bor på et lille landsted, hvor jeg har klinikken, undervisningsfaciliteter og udeområder til workshops og walk and talk. Jeg bruger en del af min fritid på vores 5 islandske heste. Naturen er en del af mig – en tur med hestene eller vores 2 hunde hører til de gode oplevelser.

Tålmodighed, anerkendelse, klar kommunikation og faglig ekspertise er vigtige faktorer for mig i mit arbejde med både mennesker og dyr. Derfor bruger jeg også en del tid med at træne kompetencer hos mig selv og også fortsat deltage i kurser og uddannelser som kan vedligeholde og højne mit faglige niveau.

Kender du til følelserne som jeg beskrev øverst på siden? Og vil du gerne have hjælp til at komme videre? Så kontakt mig allerede i dag på mail: dorte@dortehartvig.dk eller ring til mig på tlf. 40 56 44 45 og få en aftale inden for kort tid. Din situation bliver ikke bedre før du selv aktivt tager hånd om den.