Pris og praktik

Pris for sessioner pr. 1. november 2022

Almindelige sessioner (gælder både psykomotorisk behandling og coaching)

  • Almindelig session varighed 60 min: 600,- kr.
  • Klippekort med 3 sessioner (3 x 60 min.) 5% rabat: 1.710,- kr.
  • Klippekort med 5 sessioner (5 x 60 min.) 10% rabat: kr.2.700,- kr.
  • Klippekort med 10 sessioner (10 x 60 min.) 15% rabat: kr.5.100,- kr.

Klippekort er gyldig 1½ år fra første klip. Ubrugte klip refunderes ikke.

For virksomheder

Stress-forebyggende sessioner til personalegrupper – kontakt mig for et særskilt tilbud.

Betaling

Du kan betale med mobilpay, kontant eller du kan få tilsendt en faktura (bankoverførsel) direkte til din mailboks.

Afbudsregler

Afbud skal ske senest dagen før kl. 12.00. Afbud kan ske ved opringning (læg evt. besked på min telefonsvarer), sms eller mail. Et fysisk fremmøde i klinikken kan konverteres til en telefonkonsultation, hvis du eller dine pårørende får symptomer på sygdom senere end kl. 12.00 dagen før vores aftale. Afbud senere end kl. 12.00 dagen før, eller udeblivelse fra en session koster fuld pris eller et klip på dit klippekort.

Privatlivspolitik

Har du brug for at læse privatlivspolitikken for firmaet? Den finder du lige her.

Har du brug for yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte mig.