Samarbejdet

De fleste som kommer hos mig, kommer med ønsket om en bedre hverdag med mere overskud til sig selv. Måske oplever du de samme frustrationer som mine kunder:

  • Ikke at have overskud til at gøre noget for dig selv.
  • Har en krop som larmer i form af:
    • Ingen energi og overskud.
    • Uro som er svær at dæmpe.
    • Kroniske smerter i bevægeapperatet (muskler og/eller led).
  • Har svært ved at sige nej til andre og dermed har for mange opgaver til dagens timer.
  • Dårlig eller manglende nattesøvn.

Efter et forløb hos mig oplever mine kunder at de sover bedre, har mere energi og overskud og de står stærkere i sig selv med en større kropsforståelse.

Efter 1. session finder de fleste af mine kunder ud af, om de har behov for kun den ene gang eller om det vil være godt med et forløb af f.eks. 5 eller 10 gange. Hvor mange gange du har brug for, at vi mødes, er helt op til dig.

Alle sessioner er 1:1 med mig, og der er 100% tavshedspligt her. Jeg er kendt for at være kontant og klar på en kærlig måde i min kommunikation med mine kunder.

En typisk session består af både samtale, øvelser og eventuelt kropslig, manuel afspændingsbehandling.

Alle sessioner tager udgangspunkt i hvad du bringer ind i samtalen den pågældende dag. Her er ingen skjulte dagsordner fra min side om, hvad dagen skal ende ud i. Det vigtigste er at vi får rundet sessionen ordentligt af og du går herfra med ro i kroppen og psyken.

Rent praktisk:

For at du får mest muligt ud af sessionen, er det en fordel at du har noget blødt tøj på og behagelige sokker. Så medbring endelig dette. Der er mulighed for at klæde om her på stedet.

Ved Body and mind walks er det vigtigt at du er klædt på efter vejret og har noget fornuftigt fodtøj på, da vi ofte går i et mindre jævnt terræn. Vi går ikke hurtigt – ca. 3,5-4 km i timen. Det er ikke hastigheden det handler om. Men at være ude og bevæge sig, da det sætter gang i kreativiteten og overskuddet hos dig, til at anskue dine udfordringer på en ny måde.

Det er et samarbejde vi indgår du og jeg. Jeg kan ikke fikse dig. Jeg kan kun gøre en del af arbejdet ved at lytte til dig, guide dig og evt. hjælpe din krop til afspænding gennem afspændende greb og behandling. Udbyttet er op til dig. Det vigtigste du bidrager med er din tålmodighed med din krop.

Tænker du at det her er noget for dig, så skriv en mail til mig på dorte@dortehartvig.dk eller ring til mig for at få en aftale i stand inden for kort tid på tlf. 40 56 44 45. Kun ved at handle aktivt kommer du videre herfra.